MP 301SP  MP 301SPF

Asztali digitális multifunkciós nyomtató

AficioMP 301SPF

AficioMP 301SP

30 lap/perc

Kompakt A4-es fekete-fehér multifunkciós eszközök

Az MP 301SP/MP 301SPF modellek gyors fekete-fehér A4-es kompakt multifunkciós eszközök. Fejlett nyomtató, másoló, szkenner és fax funkciói könnyedén elérhetőek a 4,3 colos színes érintőpanelen keresztül. Ezek az innovatív eszközök könnyedén kiválthatnak számos egyfunkciós eszközt és javíthatják munkafolyamatait. Kompakt kialakításuk értékes irodai helyet takarít meg. A Ricoh új generációs kontrollere (GWNX) kiemelkedő eszközmenedzsment lehetőségeket is kínál.

 

Megnövelt produktivitás

A gyors nyomtatási, másolási és szkennelési sebességnek köszönhetően nem kell a gépnél várnia a nyomatok elkészülésére. A további sebességnövelés érdekében saját beállításokat és ikonokat hozhat létre. Továbbá, nyomtathat közvetlenül SD/USB-ről is.

Intelligens és kompakt kialakítás

Az MP 301SP/MP 301SPF eszközök kisebb alapterületűek, mint a hasonló kategóriájú MFP-k. Egyszerű és intelligens kialakítása optimalizálja az asztali munkaterületet. A kétszínű külső kialakítás elősegíti az intuitív kezelhetőséget.

 

Új generációs vezérlő architektúra (GWNX)

A Ricoh új generációs vezérlője segítségével az MP 301SP/MP 301SPF eszközök intelligens visszajelzéseket nyújtanak a felhasználóknak, így javítva a hozzáférést az információkhoz. Intelligens munkafolyamat funkciók széles tárháza, mint például a kezelőpanel testreszabhatósága, vagy közvetlen böngészés és nyomtatás a netről.

TCO csökkenés

Minimalizálja a költségeket és a környezeti lábnyomot az energiafogyasztást csökkentő energiatakarékos funkciókkal. Egy egyedi kijelző áttekintést ad a használatról gépenkénti, havi, heti, vagy akár napi bontásban, így bevezethet újabb költségcsökkentő intézkedéseket.

 

Fejlett biztonsági funkciók

Az alapkiszerelésben elérhető biztonsági funkciók tartalmazzák a bizalmas nyomtatást, a tárolt nyomtatást, a beágyazott vízjeleket, az LDAP hitelesítést, valamint a merevlemez felülírás és titkosítás opciókat is, így az eszközök képesek eleget tenni vállalata biztonsági előírásainak.