Doc Original

Szabadszavas keresés, OCR-ezés, letöltés DOCX-ben

A probléma

Az elektronikus dokumentumok rendezett tárolása, gyors visszakeresése nagy kihívás elé állítja a felhasználókat és az informatikusokat egyaránt.

A dokumentumok megőrzése és hosszútávú hozzáférésének biztosítása a szokásos tárolási folyamatok mellett nem biztosítható hatékonyan.

A megoldás

A DocOriginal tervezésekor a felmerülő problémák megoldására koncentráltunk. Sikerült a tárolási-feltöltési folyamatot és a visszakeresést is maximálisan támogatnunk. Célul tűztük ki, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely a legegyszerűbb dokumentum tárolási igényektől a legbonyolultabbig alkalmas a feladatok elvégzésére, megőrizve az egyszerű használhatóságot.

Hatékony működés

Az irattárba történő feltöltés a Web-es, böngészőben futó kliens szoftver segítségével könnyen elvégezhető. A dokumentumhoz tartozó index adatok megadása nem jelent nagy terhet a felhasználónak. Lehetőség van OCR-es szöveges adatok full text-es visszakeresésére is.

Dokumentumait bárhonnan, bármilyen eszközről elérheti!

A felhasználói élményt, a könnyű kezelhetőséget és a gyors hozzáférést az archívumhoz a web böngészőben futó kliens szoftver biztosítja.

Használatát a KKV-ktől egészen a "nagy" szolgáltatókig ajánljuk, a pár ezer dokumentumtól a több millióig egyaránt.

Őrizze dokumentumait biztonságosan, érje el őket bárhonnan, igényei szerint!

Szolgáltatások
  • Technikai tanácsadás
  • Telepítés és beállítás
  • Karbantartás
  • Szoftveres támogatás
  • Garantált jótállás
  • Garantált rendelkezésre állás